Lancer

Програма за периодично
техническо обслужване (ПТО)

ПТО по програма „Съвършенството е в детайлите” включва смяна на двигателно масло и маслен филтър, въздушен филтър и филтър купе, както и изпълнение на работни операции за проверка на техническото състояние, съответстващи на първото ПТО, извършвано при достигане на пробег от 15 000 км или 20 000 км (в зависимост от модела на автомобила).

ПТО на автомобил в гаранция се извършва при спазване на изискванията на производителя за използване на двигателно масло и филтри, идентични с влаганите в процеса на производство на автомобила.
В програма „Съвършенството е в детайлите” за извънгаранционни автомобили се влагат резервни части, сертифицирани и доставени от производителя, от линията Value Selection Parts (VSP)

МОДИФИКАЦИЯАВТОМОБИЛИ
В ГАРАНЦИЯ
ПАКЕТ „ШИНРАЙ”
(с масло 5W30 и 5W40)
Lancer 1.5 Бензин-от 323
Lancer 1.6 Бензин-от 323
Lancer 1.8 Бензин-от 323
Lancer 1.8 Дизел-от 410
Lancer 2.0 Дизел-от 378
 Цена, лв. с ДДСЦена, лв. с ДДС

„Шинрай“

Пакет „Шинрай“ работи с оригинално двигателно масло от Mitsubishi Motors, подходящо за съответния модел автомобил, филтри от линията Value Selection Parts (VSP) и допълнителна отстъпка от 20%. Той е идеалното решение за всички клиенти, които държат да запазят обслужването на своя автомобил на най-високо ниво, като получават най-доброто съотношение цена-качество.

„Доверие“

Доверете се на нас сега, за да можете спокойно да се доверите на безопасността на Вашия автомобил в годините напред!

Сервизни пакети за други моделиGrandis

GrandisOutlander

OutlanderPajero

PajeroSpace Star

Space StarColt

ColtAsx

AsxL200

L200 • Оторизирани сервизни центрове в страната

  сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център сервизен център

   

     Моля изберете предпочитания от Вас
  оторизиран сервиз на Mitsubishi Motors,
  за да видите неговата контактна информация